Home Music Alina Eremia lansează albumul „Déjà vu”, unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale

Alina Eremia lansează albumul „Déjà vu”, unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale

4 min read

După un an plin de lansări de succes, Alina Eremia le aduce fanilor cel de-al doilea album al său, Déjà vu, care marchează trecerea într-o nouă etapă și prezintă două abordări muzicale diferite. Acestea sunt prezentate prin intermediul celor 10 piese soul și urban, ce sunt însoțite de un concept foto inedit.

Alina Eremia Déjà vu

Albumul conține piese noi, dar și piese deja lansate, cunoscute și iubite de public, precum BRB feat. Nane, Dependența mea și Noi, single care a fost pentru 4 săptămâni #1 pe radio. În întregul proces al realizării pieselor, artista a lucrat împreună cu unii dintre cei mai cunoscuți producători și songwriteri din România – Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domnițeanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru și Nane.

„Albumul Déjà vu este o colecție de stări cu un sound pop-trap-R&b. Este unul din cele mai frumoase și personale proiecte pe care le-am publicat până acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Albumul e structurat în două părți, pentru că mi-am dorit să delimitez cele două abordări muzicale. Le mulțumesc tare mult tuturor oamenilor implicați, autorilor și producătorilor super talentați cu care am scris piesele. Simt că am evoluat odată cu albumul acesta, iar muzica vorbește cel mai bine pentru mine. Sper ca oamenii să se bucure de rezultatul lunilor petrecute în studio”, a spus Alina Eremia.

Albumul este disponibil pe toate platformele digitale și, în curând, va fi lansat și în format fizic.

Piesele care compun albumul Déjà vu sunt disponibile în lista de redare alcătuită pe Youtube.

Prima parte

Printre cuvinte
Aripi de vis
Gândurile mele
Noi
Dependența mea

Mesaj

Partea a doua

Déjà vu feat. Nane
BRB feat. Nane
Bipolară
Arde
Benzina

La finalul anului 2020, artista le-a oferit fanilor o experiență de neuitat, un concert online unic, numit „Show must go on”, unde a cântat piesa care dă titlul albumului, Déjà vu, împreună cu Nane. Concertul a avut mai mult de 500.000 de vizualizări.

Citește în continuare Zoli Tóth lansează un nou trend muzical cu „Better Together”- primul său album de muzică electronică.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Campania BAC DE 10 motivează absolvenții de liceu și în 2021

De mai bine de 7 ani, această campanie își dorește să susțină performanța în educație și r…