Home Hairstyle Alexandru Crăciun: Natural simulat, noul trend în materie de hairstyle

Alexandru Crăciun: Natural simulat, noul trend în materie de hairstyle

9 min read

Fiecare sezon ne ispitește printr-o paletă variată de stiluri și o gamă generoasă de coafuri care ne surprind buna dispoziție și ne pun la încercare imaginația si bunul gust. Trendurile sezoniere nu fac decât să le încurajeze pe femei să-și iubească naturalețea părului și doar să-i accentueze avantajele. Iar pentru a face mai bine acest lucru, Alexandru Crăciun, hairstylist la Beauty Effect,  ți-a pregătit câteva tipsuri care sa te inspire si care dau tonul tendintelor din acest an.

Cosițele indiene

Dacă îți plac împletiturile, atunci ești în trend și în 2018 și nu vei trece neobservată. Există mai multe tipuri de coafuri care încorporează împletiturile indiene. Pentru realizarea acestora separă părul în două părți egale printr-o cărare bine definită, dă-l după ureche, apoi încearcă să împletești, aplicând preventiv o cantitate semnificativă de produse de fixare (spray light, pudră de volum) pe toată lungimea părului.

Fie că este vorba de un eveniment ocazional sau de o nuntă, cosițele indiene pot fi ușor de integrat în orice coafură, transformând-o într-un coc dezordonat sau ornat cu flori pentru a face o coafură versatilă.

Cosițele indiene descoperă fața și urechile, evidențiind trăsături ale ochilor și pomeților, tocmai de aceea aveți posibilitatea de a potrivi o pereche de cercei pentru a vă accesoriza imaginea.

Părul lung și drept

Anul acesta se va purta foarte mult părul lung. Așadar dacă ai o culoare a părului naturală, uniformă și nu vrei să-l agresezi cu produse termice precum placă și ondulator, îl poți usca natural cu peria și lăsa liber, punând în valoare linia tunsorii și mai ales sănătatea și strălucirea părului. O tunsoare pe păr drept poate fi întotdeauna accesorizată de un breton care încadrează perfect o fizionomie a feței ovală.

Coafurile Pin-Up

Coafurile pin-up sunt feminine, elegante și, totodată, jucăușe. Încearcă o astfel de coafură pentru a străluci în 2018.

Pentru a aborda acest stil de coafură, în primă fază trebuie neapărat să ai părul ondulat. Te poți folosi de ondulator sau de placă. Apoi, prinde-ți părul într-o coadă de cal cât mai aproape de creștet, lăsându-ți partea din față a părului izolată de restul.

Tapează porțiunea de păr rămasă și prinde-l apoi într-o parte, formând un volum oval. Aplică fixativ și prinde-ți, în jurul capului, o eșarfă sau o panglică în ton cu ținuta.

Se poartă accesoriile!

Accesoriile de păr te pot ajuta foarte mult atunci când te simți mai puțin creativă, devenind o modalitate foarte simplă de a transforma coafurile banale, pe care le porți zi de zi, în unele cu totul deosebite.

Agrafele, fundele și elasticele de păr cu detalii metalice pot transforma o banală coadă de cal sau un coc de balerină într-o coafură stylish. Diamantele și perlele au un aspect vintage și se potrivesc ținutelor elegante.

Cea mai mare provocare pentru orice femeie cu firul de păr foarte fin este găsirea unui accesoriu potrivit care să nu încarce sau să nu aplatizeze. În opinia mea, este indicat să optezi pentru bentiţe elastice atunci când vrei sa obții volum. De asemenea, o clamă de tip agrafă, într-o singură culoare, poate veni în ajutorul tău atunci când vrei să obții un look de efect.

Astăzi, accesoriile de păr vin în foarte multe forme, de la simple agrafe de păr la coronițe sofisticate lucrate manual. Este bine de știut că un accesoriu bine ales poate da un farmec deosebit chiar și celei mai banale și simple coafuri. Accesoriile de tip coroniță și bentiță cu bijuterii iți vor conferi un aer romantic și elegant, fie că optezi pentru o coroniță din cristale, mărgeluțe sau paiete și le poți alege indiferent de lungimea părului.

Există și ornamente naturale, cum ar fi florile. În opinia mea, acestea sunt cele mai romantice accesorii de păr, fiind ideale pentru petreceri în aer liber în zilele de vară. Dacă ai părul lung și drept sau buclat natural, vei da lovitura cu acest tip de accesoriu.

Nu uita că accesoriile de păr îți pot înveseli ziua, te pot face să ieși în evidență și să te simți mai feminină, mai atrăgătoare și mult mai sexy. În principiu, orice accesoriu de păr care îți place și pe care îl poți asorta ținutei poate aduce un strop de bună dispoziție.

Îmi place să cred că trendurile evoluează, iar accesoriile de păr sunt foarte practice, oferind purtătoarei senzualitate și încredere de sine, specifică erei moderne.

Estetica sezonului primăvară-vară 2018 este una echilibrată, naturală si mizează pe simplitatea stilului. Coafurile sunt fresh și vorbesc despre normalitate, încredere, confort, și nu în ultimul rând, despre aprecierea și regăsirea scopurilor, plăcerilor și atuurilor care alcătuiesc sfera feminității.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Hairstyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Moldova Film Festival dă startul competiției scurtmetrajelor, pentru Romanian Creative Week

Romanian Creative Week (RCW) și Moldova Film Festival, secțiunea de cinematografie a celui…