Home Fashion AFMF lansează colecția de primăvară/vară 2018 – La Passeggiata

AFMF lansează colecția de primăvară/vară 2018 – La Passeggiata

2 min read

Undeva în sudul Italiei, vine un moment al zilei când toată lumea se oprește din activitățile cotidiene și lasă loc unui ritual aproape sacru: La Passegiata – o plimbare lungă, relaxantă, un moment de respiro în oamenii care își acordă timp.

Inspirată de această tradiție italiană, noua colecție AFMF surprinde stilul de viață relaxat prin materiale naturale, confortabile și piese care duc cu gândul la vacanță.

Materialul protagonist al colecției este denim-ul, însă de această dată, pe lângă cel alb, albastru, sau negru, se regăsește o noutate: denim-ul vopsit roz intens. Este o culoare care întărește și animă laitmotivul colecției, La Passeggiata italiana.

Întotdeauna am fost fascinată de Italia, dar mai ales de felul în care italienii reușesc să transforme activități aparent obișnuite în ritualuri. Într-o vacanță în Sardinia am observat în mod deosebit plăcerea oamenilor de a se plimba, de a socializa, de bea un pahar cu vin, iar mai apoi am aflat că poartă un nume: La Passeggiata. De aceea, mi-am dorit să recreez această atmosferă printr-o colecție cu piese în care femeile să se simtă relaxate, indiferent unde se află. Sper că am reușit.” – Ana Florea, designer AFMF

Descoperă întreaga colecție pe www.afmf.ro

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

De vorbă cu Ioana Popa, fondatoarea brandului Cloche

Continuăm dialogul realizat de Laura Călin, inițiatoarea proiectului V for VINTAGE, între …