Home LifeStyle Am aflat unde va petrece Meghan Markle noaptea dinaintea nunții

Am aflat unde va petrece Meghan Markle noaptea dinaintea nunții

2 min read

Prințul Harry se căsătorește cu Meghan Markle la St George’s Chapel pe 19 mai anul acesta, așa că toată lumea așteaptă cu nerăbadre nunta. Toți ochii sunt ațintiți către Casa regală pentru a afla toate detaliile. Am aflat care este locul în care Meghan Marke a hotărât să își petreacă ultima noapte de femeie necaăsătorită și am vrut să împărțim cu voi informația.

Ascuns în Taplow, pe malul râului Thames, se află Cliveden House, un palat din secolul 17. Printre proprietarii locației de lux se află Duke of Buckingham, the Prince of Wales, and Lord and Lady Astor.

Reprezentanții hotelului tocmai ce au anunțat că este locul în care Meghan Markle va pretrece noaptea precursoare nunții, împreună cu mama sa. Prințul Harry și Ducele de Cambridge vor petrece noaptea vor sta aproape, la Hotelul Coworth.

Hotelul de lux în care îți petrece noaptea Meghan Markle este la 15 minute distanță de castelul Winsdor, ceea ce îl face să fie locul perfect pentru ca viitoarea mireasă să îți petreacă ultimele ore înainte de nuntă.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…