Home LifeStyle ACE HOOD în București, la #NUBASummervibes

ACE HOOD în București, la #NUBASummervibes

3 min read

După închiderea NUBA Beach Club și a sezonului estival în glorie, grupul NUBA continuă seria petrecerilor exclusiviste și a invitaților internaționali, la București.

Joia aceasta, 20 septembrie, cea mai râvnită petrecere îl va avea drept special guest pe ACE HOOD ! Acesta va susține un show incendiar la NUBA Summervibes, terasa de pe malul lacului Herăstrău din Nordul Capitalei.

Ace Hood, pe numele sau real Antonie McCollister, este un rapper american în vârstă de 30 ani, cunoscut în toată lumea pentru piesele sale precum “Bugatti”, în colaborare cu Rick Ross și Future sau “Hastle Hard”, piesă interpretată alături de Rick Ross și Lil Wayne.

“Dorim să continuăm seria surprizelor cu care ne-am obișnuit clienții din toată țara, pe perioada verii la NUBA Beach Club, și în locațiile noastre din București. Ace Hood este primul nume mare al sezonului de toamnă – iarnă ce va concerta în locația Nuba din parcul Herăstrău, pentru clienții noștri români și străini ce ne vizitează în număr tot mai mare.” Director General, Nuba Group.

Grupul NUBA deține în momentul de față 4 locații: 2 club – restaurante, Nuba și #NubaSummervibes, in București, locația de la malul Mării Negre, NUBA Beach Club și braseria din centrul capitalei, NUBA Cafe.

În ultimul an, la inițiativa NUBA Group, publicul român a avut privilegiul de a-i asculta și vedea live pe unii dintre cei mai faimoși artiști din lume, nume mari precum Paris Hilton, Rick Ross, Jason Derulo, Antonis Remos, Gianluca Vacchi, Gipsy Kings și Jean Roch dar și cei mai apreciați artiști români cum ar fi Delia, Antonia, Horia Brenciu sau Loredana.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…