Home Health & Beauty 5 FONDURI DE TEN PERFECTE PENTRU TOATE ANOTIMPURILE

5 FONDURI DE TEN PERFECTE PENTRU TOATE ANOTIMPURILE

7 min read

Știm prea bine că de multe ori căutarea fondului de ten se poate dovedi a fi o imensă provocare – mereu ajungi să te întrebi: ce textură, ce nuanță, ce rezultat, ce preț, ce brand? Ca să-ți răspundem la toate aceste întrebări și să-ți venim în ajutor într-un mod cât mai eficient, am scris acest articol care înglobează un număr de 5 fonduri de ten (într-o ordine oarecare) încercate pe pielea noastră și nu numai, atât din gama drugstore, cât și high-end. Așadar, vei găsi mai jos recomandări pentru toate anotimpurile, buzunarele și tipurile de ten!

FONDURI DE TEN

LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA WEAR (de la 173 RON)

FONDURI DE TEN Preferatul multor make-up artiști, acest fond de ten cu acoperire construibilă medie spre mare ce conferă o purtare de lungă durată (sau de până la 24h, cum susțin ei) e perfect și pentru noi, cele de acasă, care ne dorim un fond de ten pe care să ne putem baza zi de zi, nu? Cu un finish natural ușor mat, Teint Idole se găsește în nu mai puțin de 45 de nuanțe, așa că nu ar trebui să-ți faci griji că nu-ți vei găsi nuanța. Perfect atât vara, cât și iarna, celebrul Teint Idole e o alegere de top!

CUPIO ULTIMATE HD (69,90 RON)

FONDURI DE TEN

Deși brandul Cupio nu e de o veșnicie pe piață și e un brand ROMÂNESC, produsele lor au început să devină din ce în ce mai cunoscute în rândurile profesioniștilor și nu numai, deoarece sunt de o calitate excepțională, iar prețul lor este mai mult decât convenabil. Asemeni fondului de ten precizat anterior, Ultimate HD de la Cupio oferă un aspect radiant al tenului, având o acoperire medie construibilă, iar, ca un bonus, arată incredibil pe cameră și se simte extrem de lejer pe ten!

CLINIQUE BEYOND PERFECTING (de la 135 RON)

FONDURI DE TENCred că nu greșesc atunci când spun că nu toate ne bucurăm de un ten imaculat, lipsit de imperfecțiuni și alte cele, nu? Ei bine, tocmai de aceea multe din noi optăm pentru un fond de ten cu acoperire mare (full coverage), dar cum găsim unul care să nu aibă efectul acela de mască și să ne facă mai mult rău decât bine amplificându-ne defectele? Iată că se poate! Fondul de ten Beyond Perfecting de la Clinique are și funcția de a ascunde imperfecțiunile (fiind totodată un corector), însă nu încarcă tenul. Rezultatul final este unul radiant, lipsit de imperfecțiuni, ușor matifiat și totuși extrem de light.

BOURJOIS HEALTHY MIX (de la 53 RON)

FONDURI DE TENÎmbogățit cu vitamine (C, E și B5), dar și extracte de proveniență naturală (caise, ghimbir, pepene, măr), fondul de ten lichid Healthy Mix are o acoperire mică spre medie și se încadrează în categoria fondurilor de ten cu finish dewy (radiant, strălucitor). Oferă hidratare tenului timp de 16 ore, nu îl încarcă și chiar îl întinerește prin aspectul sănătos și luminos pe care i-l conferă!

LANCÔME TEINT MIRACLE (de la 185 RON)

FONDURI DE TENUn fond de ten lejer, care se aplică ușor și uniformizează instant tenul, Teint Miracle de la Lancôme e perfect pentru orice anotimp, oferind o acoperire medie, construibilă, însă lipsită de un rezultat final mat. Tenul devine radiant, strălucitor și hidratat, rezistând pe piele până la 18 ore. Dacă vrei să obții un look natural, fără imperfecțiuni și un ten luminos, aceasta este rețeta ideală!

Health&Beauty tip: Fie că e vară, fie că e iarnă, cel mai important pas din rutina ta de machiaj ar trebui să fie aplicarea unei creme cu factor de protecție.

Citește în continuare Top 5 fonduri de ten budget-friendly.

Load More Related Articles
  • drugstore vs highend

    DRUGSTORE vs. HIGH-END – Ce produse să cumpărăm?

    Bătălia dintre drugstore și high-end (sau, mai exact, dintre ieftin și scump) devine din c…
Load More By maria.dius
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

DRUGSTORE vs. HIGH-END – Ce produse să cumpărăm?

Bătălia dintre drugstore și high-end (sau, mai exact, dintre ieftin și scump) devine din c…