Home Travel The Harp Bakery și delicatesele culinare

The Harp Bakery și delicatesele culinare

3 min read

Foarte central, la doi pași de agitația din Centru Vechi, dar departe de gălăgia și forfota orașului, The Harp Bakery este noul loc de întalnire din centrul Micului Paris.

De curând au lansat și noul meniu de iarnă – omletă cu Emmentaler, omletă cu ciuperci, croissant cu șuncă și cascaval, wrap de pui, burrito, sandwich cu pui, cu pește sau caprese, quiche cu pui, quiche cu legume, quiche cu somon, spaghetti carbonara, penne cu pui și penne cu legume, fettuccine cu ragu, aripioare cu sos BBQ, pizza și ca la fiecare masa, berea Carlsberg și vinurile Caii de la Letea, în ediție limitată de la Crama Sarica Niculițel au dat savoare.

Ce nu poate lipsi chiar și de la micul dejun? Deserturile specifice bakery, făcute în propriul laborator, prajituri de post, prajituri raw vegane și renumiții cozonaci care se vor gasi și la vanzare începand de săptămâna viitoare. Un mic dejun sănătos nu poate fi complet dacă nu există și băuturi pline de energie, ca
cele de la The Harp Bakery, în diverse combinații de: măr, mentă, țelină, sfeclă, morcov, ghimbir, lămaie.

The Harp Bakery oferă alternative gustoase pentru fiecare moment al zilei: mic dejun, prânz sau cină, indiferent dacă acestea sunt servite în locație sau pentru acasă. Interiorul clasic și confortabil are aerul unui cămin primitor, unde se pot găsi o cafea de cea mai bună calitate de la Totti, patiserie autentică
franțuzească, pâine proaspăt coaptă în laboratoarele proprii, gustari consistente, paste, pizza, dar și o selecție de preparate culinare elaborate.

Photo: www.themoment.ro | Geo Curnic
Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Travel
Comments are closed.

Check Also

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și in…