Home Travel Orice călătorie spre Turcia ar trebui să înceapă de la Divan!

Orice călătorie spre Turcia ar trebui să înceapă de la Divan!

3 min read

Descoperă gusturi, savoare, muzică și cea mai de preț comoară a sultanilor: bucatele alese făcute cu aceeași pricepere de sute și sute de ani.

Divan Barbu Văcărescu lansează noul meniu de toamnă-iarnă, un meniu ce păstrează preparatele consacrate cu câteva surprize noi precum: Haydari(cremă de iaurt cu mărar și usturoi), Pyiaz(salată de fasole albă cu ceapă, ptrunjel și sumac), Etli Sisak Hummus (Humus cald cu mușchi de vită), Falafel, Domatesli Kepab (kebab din carne de vită și oaie cu roșii la grătar), dar care aduce ca și noutate preparate reinterpretate precum: Divan Burger, Vegan Burger, Pide Vegetarian și Divan Kofte(chifteluțe de carne de vită și oaie cu cartofi wedges). La capitolul deserturi, surprizele vin odata cu Kabak Tatlisi (dovleacul copt cu sos de tahini și caimac) și Ayva(gutuie coaptă umplută cu dulceață de măr și caimac).

Lasă aromele mirodeniilor și ale delicioaselor bucate să te poarte într-o poveste despre amestecuri savuroase, arome, muzică, dans, sultani și cadâne. Calcă pe covorul fermecat de la Divan, orice calatorie de o mie de mile începe cu un pas și cu o narghilea pe masură, făcută cu cele mai bune ingrediente de cele mai pricepute mâini!

Restaurantele DIVAN îi invită pe oaspeți să se lase purtați într-o călătorie culinară plină de preparate delicioase, rețete autentice și aromele aduse direct din Turcia. Meniurile tradiționale reinterpretate sunt elementul distinctiv al lanțului de restaurante Divan Brands.

Divan

Bd. Barbu Vacarescu, nr 241A

Tel: 031 640 4450

www.thedivan.ro

https://www.facebook.com/divanbarbuvacarescu/

https://www.instagram.com/divanbucharest

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Travel
Comments are closed.

Check Also

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și in…