Home Events V for VINTAGE deschide listele de înscriere pentru designeri

V for VINTAGE deschide listele de înscriere pentru designeri

6 min read

V for Vintage, cel mai mare targ de design contemporan si cultura vintage, deschide listele de înscriere pentru ediția cu numărul 21.  

Giovanni Ottonello (Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (The Secret Code of Fashion) și Laura Călin (V for VINTAGE) formează juriul internaţional care selectează aplicatiile designerilor la ediția cu numărul 21 a târgului V for VINTAGE

Pe 10 și 11 noiembrie, așa cum ne-am obișnuit deja, ne întâlnim pentru a 21-a ediţie la V for VINTAGE, târg de design contemporan și cultură vintage la Hanul Gabroveni (Str. Lipscani, nr. 84-90).

Ediția cu numărul 21 aduce în premieră un juriu internațional. Portofoliile designerilor care expun în cele două zile de târg sunt evaluate de juriul format din Giovanni Ottonello (IED art director – Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (founder of The Secret Code of Fashion) și Laura Călin (fondator V for VINTAGE).

Înscrierea pentru secțiunile design vestimentar, bijuterie și accesorii se face pe baza unui portofoliu, prin completarea formularului de înscriere de pe site: www.vforvintage.ro

Ca de fiecare dată, criteriile de selecție urmărite de juriu sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea temei V for VINTAGE 21 și viziunea artistică.

Call for Entries pentru designeri și colecționari este deschis până pe 7 octombrie 2018, așa că trebuie să te grăbești dacă își dorești să ocupi un loc în cadrul celui mai important târg al anului.

“Selecția participanților la V for VINTAGE este un demers esențial pentru a păstra și a crește permanent calitatea designului din colecțiile ce pot fi găsite în cele două zile de târg. La fiecare ediție invităm în juriu persoane cu experiență și expertiză în domeniu, a căror opinie garantează publicului nostru selecția unui design autentic. Colecțiile capsulă prezentate în premieră la târg de fiecare designer admis la V for VINTAGE sunt analizate atent de juriu în faza înscrierilor. Anul acesta ii avem alături de noi pe Giovanni Ottonello – IED art director– Istituto Europeo di Design,Myra Postolache – founder of The Secret Code of Fashion și contributor Vogue Italia, declară Laura Călin, fondator V for VINTAGE.

Premii pentru cei mai creativi designeri

V for VINTAGE oferă designerilor participanți șansa să intre în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România. Și nu doar atât, publicațiile se vor implica și vor recompensa designerii a căror muncă reflectă atât performanțele creative și stilistice, cât și strategia antreprenorială de dezvoltare a unor branduri dedicate frumosului.

Premiile oferite în cadrul ediției V for VINTAGE din 10-11 noiembrie sunt:

BEST ROMANIAN DESIGNER – premiu oferit de către revista FPM celui mai creativ designer român.

BEST DESIGNER by Elle– premiu oferit de revista Elle România.

BEST YOUNG DESIGNER byGlamour– premiu oferit de revista Glamour.

BEST BRAND by Unica– premiu oferit de revista Unica designerului care a reușit să construiască un brand coerent, consistent și care a dovedit că înțelege importanța strategiei de marketing și a comunicării în modă.

PREMIUL de Popularitate– este votat de către vizitatorii târgului și oferit celui mai popular designer la V for VINTAGE 21 – What’s your favorite?

Rămâneți la curent cu toate noutățile și pe VforVINTAGE.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…