Home Health & Sports Tir cu arma – o experiență perfectă după o zi grea la birou

Tir cu arma – o experiență perfectă după o zi grea la birou

7 min read

Tu cum te relaxezi după după orele de program sau în weekend-uri? Știai că poți să fugi ca din pușcă de monotonia biroului, la propriu?! Nu mai este de mult un secret că în București, dar și în alte orașe mari ale României, poți trage cu arma cât vrei, fără să fii luat pe sus de Poliție. În poligoanele special amenajate, desigur… Dacă până în 2010 practicarea acestui sport era permisă doar celor care aveau permis de port-armă, odată cu schimbarea Legii 295 privind regimul armelor și munițiilor, orice persoană cu vârsta peste 18 ani se poate bucura de această experiență inedită.

Tirul cu arma este sportul care îți exersează cel mai bine acuitatea vizuală, starea de calm și responsabilitatea, fiind în același timp o modalitate excepțională de relaxare, eliberare de stres și antrenare a minții. Odată ce ai experimentat fiorii adrenalinei într-un poligon de tir, devi parcă dependent de senzațiile resimțite atunci când ții arma în mâini, îndreptată spre o țintă.

Pe Smart Experience  vei găsi pachetul de tir potrivit pentru tine. Peste 30 de experiențe de tir sportiv te așteaptă aici, de la tir cu pistolul în poligane indoor, până la tir talere în poligoanele outdoor din jurul Bucureștiului și din țară. Faimoasele AK 47 (sau Kalashnikov, cum este cunoscut de cei mai mulți dintre noi) sau Glock și multe alte tipuri de arme te așteaptă să le încerci și să le compari.

,,De-a lungul timpului, am primit o mulțime de întrebări de la clienți despre gradul de periculozitate al acestei experiențe. Pot spune că de fiecare dată când am introdus un nou furnizor pentru acest serviciu, am mers personal în poligon pentru a mă asigura că sunt respectate toate standardele de siguranță” – Dan Ioniță, Owner SmartExperience.ro. Cei de la SmartExperience ne-au explicat cum se desfășoară lucrurile atunci când ajungi într-un poligon. În primul rând, pentru a trage cu arma trebuie să fi împlinit 18 ani și să ai la tine cartea de identitate, pentru a fi înregistrat. După ce treci de acest pas

important, într-o atmosferă foarte destinsă, dar cu reguli precise, ți se explică ce trebuie să faci și, cel mai important, ce trebuie să nu faci în poligon. Majoritatea instructorilor din poligoanele celebre sunt sportivi de performanță, care au în spate multe ore de antrenament, precum și foarte multe medalii și premii. Vei fi c siguranță uimit de calmul și siguranța pe care aceste persoane ți le transmit atunci când îți stau în preajmă. Asistat de acești profesioniști, poți începe apoi ,,joaca”. Nu înainte să te asiguri că ai foarte bine fixate căștile antifonice (dacă te afli într-un poligon indoor), atât tu, cât și cei din jurul tău., precum și ochelarii de protecție.

Platforma îți pune la dispoziție, de exemplu, un pachet în care ai ocazia să încerci armele folosite în cel de-al doilea război mondial de blocurile estic, respectiv vestic. ,,Est versus Vest este pachetul care ne așteptam să creeze cele mai multe controverse printre clienții noștri. După ce ne-am hotărât să îl punem pe platformă, am așteptat cuminți reacțiile. Se pare că ideea a prins și a fost înțeleasă chiar așa cum trebuia. Este unul dintre pachetele noi care se bucură de cel mai mult succes, achiziționat în special de doamne pentru soții sau iubiții lor.” – Dan Ioniță. ,,Power Girl” este un alt pachet inedit pe care platforma îl oferă. După cum îi spune și numele, acesta este dedicat exclusiv femeilor și include arme special concepute pentru sexul frumos, cum ar fi un Baby Glock sau pușca Beretta Cx4 Storm.

Te-am convins să încerci experiența? Scoate aventurierul din tine și mergi în poligon. Așteptăm să ne spui apoi cât de repede îți dorești să te întorci.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Sports

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …