Home Fashion Emily Burghelea debutează in lumea designului vestimentar cu prima colecție Deependent – Back to school”

Emily Burghelea debutează in lumea designului vestimentar cu prima colecție Deependent – Back to school”

2 min read
Emily Burghelea, una dintre finalistele celui de-al treilea sezon Bravo ai stil, a debutat în lumea designului vestimentar și se pregătește să lanseze prima colecție capsulă  în colaborare cu brandul Deependent. Evenimentul va avea loc pe 19 septembrie, în București, iar manechine vor fi chiar fostele ei colege.
Colectia capsulă Deependent by Emily Burghelea – ”Back to school” este un un vis care prin multă muncă alături de cei de la Deependent începe să se materializeze. Povestea colectiei a început la unul dintre cursurile lui Maurice Munteanu, unul dintre personajele mele preferate din lumea modei românești. Odată cu începerea cursurilor cu Maurice, am avut același sentiment pe care îl trăiam când eram în timpul liceului, așa că mi-am propus să îl exprim prin styling și haine. 
Prin această colecție “Back to school” îmi doresc să redau acel entuziasm școlăresc, dar cu un twist rebel. De asemenea, vreau să le sugerez fetelor să îndrăznească să fie unice , iar acest lucru l-ar putea sugera  prin ținutele pe care le aleg. Cum nu mă consider încă un designer sau un stilist, întrucat mai am multe de învățat în acest domeniu, am optat pentru o colaborare cu un concept care îmi place, alături de care pot să creez și să îmi pot pune amprenta. Nu aș vrea să vă dau mai multe detalii până la lansare, însă pot să vă garantez că vor fi multe surprize”.

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Being different is a form of art | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Fiecare individ este unic și deosebit în propriul său mod. A fi diferit nu reprezintă un a…