Bucatarie in pasi de dans… retro

0

Ikea adopta de departe doua stiluri care se intrepatrund atat de suav… stilul retro si cel modern. Primul este croit pe tiparul bucatariei bunicii, cu vesela pictata la vedere care se odihneste pe polite deschise, cesti care asteapta cuminti aromele ceaiurilor pe etajera, un cantar vintage gata sa masoare ingredientele pentru cele mai savuroase prajituri. Toate acestea atat de perfect asortate cromatic.

Al doilea stil, cel modern, ascunde dupa usile inchise adevarate comori de depozitare pentru toate accesoriile necesare gatitului. Desi stilul IKEA ne-a invatat cu etajere deschise si cu o multitudine de forme si dimensiuni pentru borcane de sticla, vase ceramice, site, ghivece pentru plantele aromatice, toate puse la vedere, putem opta si pentru stilul misterios, toate ascunse de privirile curioase.

Vara aceasta, bucatariile IKEA, devin locul perfect pentru toate cinele tarzii, prajiturile din week-end si intalnirile cu prietenele la o poveste cu iz de scortisoara.

Sfat: Alege accesorii care sa iti simplifice activitatea si sa te binedispuna, sa fie utile si cu duble functionalitati. Alege un carucior de bucatarie care poate conduce savuroasele bucate de la cuptor la masa, sau poate deveni  in restul timpului un util mijloc de depozitare

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ