Björk socheaza din nou cu tinutele sale

1

Solista islandeza Björk, prezenta pe scena Festivalului de muzica electronica Sónar, ce a avut loc in Barcelona, a reusit sa-i lase cu gura cascata pe cei prezenti. Se stie ca aparitiile sale sunt mereu excentrice, dar de data aceasta parca s-a intrecut pe sine.

Sursa foto: @Santiago Felipe

Prima tinuta in care s-a aratat in fata spectatorilor a fost creata special pentru ea de catre Marlou Breuls. Inconjurata din cap pana in picioare de un costum alb, cu o casca ce-i acoperea capul in intregime si cu un body inspirat de Van Gogh, Björk parea o prezenta din alta dimensiune. Specialistii au observat detaliile costumului cum ar fi:tesatura plata care o invelea, supradimensionata in fata, marginile franjurate si perlele care erau cusute pe costum. Fanii, in schimb, pe langa spectacolul vizual pe care l-au admirat, s-au bucurat s-o auda si cantand.

Sursa foto: @Santiago Felipe

Tocmai cand parea ca outfitul futuristic e singura surpriza oferita de cantareata, aceasta s-a schimbat si s-a prezentat in fata publicului cu o alta tinuta de senzatie. De data aceasta a fost vorba despre o rochie spectaculoasa in culorile rosu si roz, creata de Viktor & Rolf. Elementele excentrice purtate de cantareata au fost gulerul perlat, transparent, folosit si pe post de masca, dar si pantofii cu platforma metalica.

In interviurile oferite, Björk a recunoscut ca una dintre pasiunile sale este sa imbine arta ei cu tehnicile audiovizuale.

Björk este compozitoare, cantareata, actrita si producatoare islandeza. A fost de 13 ori aleasa drept candidata la Premiile Grammy, o data la Premiul Oscar si de două ori la Premiile Globul de aur.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ